Krakow-Main-Square-Rynek-Główny

Krakow og Polen for øvrig er et yndet turistmål for nordmenn, og en by som er forholdsvis billig å feriere i. Hotellprisene er dog veldig varierende, men i denne oversikten skal vi vise deg 5 garantert billige hotell i Krakow.

Hotel Pod Wawelem

Hotel Pod Wawelem er et sentrumsnært og billig hotell i Krakow. Med tre stjerner er standarden forholdsvis billig, men det er absolutt ingenting å utsette på i forhold til prisen. Dessuten er den sentrale beliggenheten optimal for turister, med en avstand på 400 meter til det berømte Wawel slott, og knappe kilometeren til Markedsplassen og selve turistsentrum i byen.

Wyspianski Hotel

Et annet godt alternativ til sentral overnatting i Krakow er det billige hotellet Wyspianski Hotel. Også her er avstanden til de fleste severdigheter i byen på under 1 kilometer fra hotelldøren. Hotellet har 231 gjesterom med forholdsvis enkel standard, der mange kanskje vil savne air-condition og lignende fasiliteter. Prisnivået er uansett svært overkommelig på dette billige 3-stjerners hotellet.

Atlantic Hotel

Atlantic Hotel er et lite og intimt hotell i sentrum av Krakow. Avstanden til Wawel Slott er på bare 300 meter! Rommene holder dessuten en standard som overgår de 3 stjernene hotellet har blitt vurdert til, og både frokost og Wi-Fi er inkludert i oppholdet. Prisnivået ligger som regel på under 500 kroner/natten for to personer på dobbeltrom – noe som er svært billig for et hotell av denne standarden.

Quality System Hotel Krakow

front hoteluDette er kanskje et av de rimeligste sentrumshotellene i Krakow, med priser på under 400 kroner/natten for to personer på dobbeltrom. Sentrum og markedsplassen befinner seg riktignok en spasertur på omtrent 4 kilometer unna, men med et såpass billig hotell vil de fleste akseptere dette. Rommene er stilfullt innredet og byr blant annet på fasiliteter som gratis Wi-Fi.

Chopin Hotel Cracow

På det forholdsvis store sentrumshotellet Chopin Hotel Cracow bor du både sentralt og billig i Krakow. Hotellet har over 220 gjesterom med det man kan kalle en noe spesiell innredning. Standarden er uansett forholdsvis god, og avstanden inn til sentrum er på knappe 2 kilometer. Følgelig ligger hotellet stille og fredelig til utenfor portene til gamlebyen og det historiske sentrum.