-d=277&p=10552&t=4&

Dette historiske hotellet med fortid som møbelfabrikk ligger like ved gågaten midt i sentrum av Lillehammer og utgjør et godt utgangspunkt for din neste familieferie eller forretningsreise.

Beliggenhet

Her er det gode shoppingmuligheter og mange restauranter. Herfra er det kun 10 minutters gange til skyss- og togstasjon. Er du en vintersportentusiast kan det være verdt å bite seg merke i at det kun er en 15 minutters kjøretur til Hafjell Alpinsenter og en times kjøretur til Kvitfjell, samt korte avstander til de kjente Lysegårdsbakkene og Birkebeineren ski- og skiskytterstadion. Kulturelle attraksjoner befinner seg også like i nærheten. Her er det gangavstand til både Lillehammer Kunstmuseum og friluftsmuseet Maihaugen, hvor sistnevnte for øvrig er blant de største friluftsmuseene i Europa. Kort vei er det også til Hunderfossen Familie- og Vinterpark som byr på aktiviteter og attraksjoner for både store og små, både på sommer- og vinterhalvåret.

Rom

Alle de 94 gjesterommene på hotellet er røykfrie og er moderne innredet med et privat bad, skrivebord, TV med tv-kanaler og gratis trådløst internett. Har man med seg kjæledyr er det rom tilgjengelige for det med et pristillegg på 250 kr per opphold. Førerhunder bor kostnadsfritt. 

Fasiliteter


Clarion Collection Hotel Hammer har et flerspråklig personale som star til tjeneste for ethvert behov man måtte ha. Her kan man starte dagen med en næringsrik frokost som selvfølgelig er inkludert i romprisen. I tillegg tilbys det på ettermiddagen kaffe, vafler og annen hjemmebakst til alle gjestene, og gratis kveldsmat i form av suppe, salatbuffet, varmretter og dessert. På hotellet finnes det også et treningsrom hvor det er mulig å trene både kondisjon og styrke. Her er det løpebånd, romaskin, crosstrainer og frivekter, samt muligheter for litt drikke og snacks i form av rosiner og nøtter. Skulle det derimot være behov for å slappe er det verdt å nevne at det også finnes badstue og solarium i en egen relax-avdeling. Hotellets konferansesenter består av to møterom med plass til henholdsvis 30 og 40 deltakere i klasseromsoppsett. Rommene er innredet med det gode teknologiske løsninger for å sikre en vellykket konferanse. Hotellet har en egen parkeringsgarasje hvor det er mulig å parkere mot en avgift på 120 kr i døgnet. Kommunale parkeringsplasser finnes utenfor hotellet. Søker du annen overnatting i Lillehammer, prøv også www.hotellerlillehammer.no