runway_6_mb

Comfort Hotel RunWay er et av de mest flyplassnære hotellene på Oslo Lufthavn, som ligger såpass tett inntil flyplassterminalene at det er førstevalget til den kresne og travle flyreiser. Dessuten er Comfort Hotel RunWay et av de mest høykvalitetshotellene på Gardermoen-området, slik at det også passer bra for den som forventer høy standard på hotellrommene. 

Beliggenhet

Comfort Hotel RunWay ligger like ved ankomst- og avgangsterminalene på Oslo Lufthavn, slik at det er det optimale valget for den som skal reise med fly tidlig neste morgen eller ankommer flyplassen sent på kvelden og trenger overnatting før reisen fortsetter. Hotellet er dog ikke i gangavstand til selve terminalene, men transport tilbys gratis for overnattende gjester, og det tar ikke mange minuttene med buss fra hotellresepsjonen. Utover dette så er beliggenheten ikke særlig optimal, med mindre man skal reise til eller fra flyplassen på Gardermoen.

Rom

Comfort Hotel RunWay er et av de største flyplasshotellene på Gardermoen og Oslo Lufthavn for øvrig, med sine 300 gjesterom av moderne standard. Hotellet regnes som et 3- og en halvstjernes, men har moderne innredet gjesterom som absolutt holder høy standard. Kvaliteten på samtlige gjesterom er identisk – den eneste forskjellen er at man kan velge mellom to enkeltsenger eller én dobbeltseng. Ekstraseng er også tilgjengelig. På gjesterommene kan man dra nytte av fasiliteters om klimaanlegg, hårføner, TV, iPod-dokkingstasjon, arbeidspult og tilgang til trådløst internett uten ekstra kostnad.

Fasiliteter

Comfort Hotel RunWay har fasiliteter som er tilpasset den travle reisende. Frokostbuffé serveres i hotellets egen restaurant hver eneste dag. Overnattende gjester har tilgang til treningsfasiliteter, som holder åpent døgnet rundt. For den som reiser i forretningssammenheng, så har hotellet hele 15 møterom til disposisjon, samt større konferansesal. Utover dette tilbys grunnleggende resepsjonstjenester i den døgnåpne resepsjonen, samtidig som kjæledyr er tillatt på hotellet. Avslutningsvis kan vi også nevne at hele 600 overnattende gjester har vurdert sitt opphold på hotellet til en snittsum på solide 4,1 av 5 mulige. Ønsker du annen overnatting på Gardermoen, så kan du prøve hotellergardermoen no eller Billige hoteller